There is no translation available.

119461059 2959378830843978 6638660720075329255 oТази седмица се проведе второто занимание по влогърство.

В първата част актрисата Ива Тодорова подтикна потребителите на Дневен център „Светове“ да споделят какви неща обичат и какво не харесват.
Веско разказа, че обича да е самостоятелен и да мие съдовете. Много се ядосва, когато изпуска неща.
Ники сподели, че обича ходи на разходки, да помага вкъщи, но не му харесва да рисува.
Стиляна изброи много неща, които харесва, част от които са: да яде сладолед, да пее и танцува и да пие бира. Но категорично не обича сирене на дупки.
Дебора също се включи и разказа колко много обича да пътува и пазарува, но много мрази някой да ѝ говори зад гърба или да ѝ се кара.
Бианка каза, че обича да язди, да чете Хари Потър, но мрази броколи и синьо сирене. Нина сподели, че много обича да ходи на море и басейн.

Втората част от заниманието беше изключително вълнуваща, защото ни гостува популярната влогърка Маги Александрова – Magi San. Тя даде три ценни съвета на потребителите ни как да се подготвят за снимането на влогърски клипове:
1️⃣ Когато ни снимат, винаги трябва да сме усмихнати.
2️⃣ Хората, които ни гледат, са наши приятели.
3️⃣ Когато ни снимат, трябва да сме спокойни и да не бързаме.

Маги Сан посъветва още в началото на клипа всеки да се представя – как се казва, на колко години е и да сподели нещо за себе си, а за финал да пожелае нещо хубаво на зрителите, които го гледат. В края на заниманието имаше много въпроси. Алекс попита Маги Сан колко време се снима един клип. Ани се интересуваше дали може да се направи цял филм с толкова много видеа, а Бианка се чудеше защо понякога има хора, които не харесват клиповете и пишат лоши коментари.

Дейността е по проект „Цифрови умения и дигитална свързаност за хората с интелектуални затруднения“ и се реализира с финансовата подкрепа на ПРОГРАМА „ЕВРОПА“ 2020 на Столична община.

Go to top