fbpx
There is no translation available.

DSC 1620 webБАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО

По повод третия рожден ден на Дневен център „Светове"

14 юли 2016 г.

17:30 часа - Дневен център „Светове" (ул. Рикардо Вакарини № 8)
18:30 часа – Ресторант-градина „Fly Bar & Diner" (ул. Рикардо Вакарини № 3)

Скъпи приятели, Дневен център „Светове" към фондация „Светът на Мария" отбелязва своя пореден рожден ден. Вече три години това е мястото, където светът и хоризонтите на хората с интелектуални затруднения се отварят и разширяват. Резултатите, които постигнахме през изминалите години са благодарение на усилията на всички, които вярваме, че да си различен не означава неспособен и малоценен, виждаме доброто и търсим пълноценно общуване и приятелството на хората с интелектуални затруднения. По този повод посвещаваме този рожден ден на Дневния център на приятелството!

А ние имаме много приятели - всички партньори и дарители, които подпомагат дейността ни, сътрудници, доброволци и стажанти, които посещават центъра и се включват в нашите програми и инициативи, сред приятелите ни са институции и медии, които ни подкрепят и вярват, че хората с интелектуални затруднения са хора със способности и потенциал. Наши приятели са всички, които се радват да се запознаят и да общуват с хората с интелектуални затруднения и да се докоснат до света на различните. Изключете компютрите, заредете се с добро настроение и елате заедно да се забавляваме в нашия Свят на приятелството! В тази вълнуваща за нас вечер нека заедно поздравим младите хора, клиенти на дневния център, за постиженията им през изминалата година и да подкрепим каузата за осигуряване на по-добро качество на живот на хората с интелектуални затруднения! Ще се радваме да видим Вас, Ваши приятели и колеги сред нашите гости на бала!

Събитието се организира в рамките на проект "И ние сме част от обществото - подкрепа за социализирането на хората с интелектуални затруднения", дарителска инициатива на
Райфайзенбанк България "Избери, за да помогнеш".

MARIA’S WORLD FOUNDATION

DAY CARE CENTER ‘WORLDS’

Sofia 1404
8, Riccardo Vaccarini str.
Т: +359 2 423 97 41,
М: 0886 182 201
E: office@mariasworld.org

Go to top