fbpx
There is no translation available.

Knijka za Sofia 2016 MWF Page 01Имаме удоволствието да Ви поканим на официално представяне на "Книжка за София" – първото "лесно за разбиране" специализирано издание с информация за столицата, предназначено за хора с интелектуални затруднения.

Събитието ще се проведе на 22 ноември 2016 г., от 17:00 до 18:00 часа в Музей за история на София, пл. "Бански" 1, гр. София.

В "Книжка за София" са представени деветнадесет забележителности на столицата с основни факти и местоположение, в това число ключови обществени сгради и опростена карта на града. Текстът позволява хора с интелектуални затруднения самостоятелно да разглеждат, четат и разбират изданието.

"Книжка за София" ще бъде представена от Мартин Димитров, творчески директор на рекламна агенция "Нитрам" и клиенти на Дневен център "Светове" към фондация "Светът на Мария", чиито впечатления са в основата на подготвеното издание.

Изразяваме своята благодарност към ОП "Туризъм", Музей за история на София и Time Heroes – наши партньори в реализацията на проекта.

Събитието за представянето на изданието, неговата разработка и публикуване са в рамките на проект "София е моят град", финансиран от Столична програма "Култура" на Столична община за 2016 г.

Очакваме Ви на чаша вино и вкусни домашни сладки, приготвени от клиентите на Дневен център "Светове"!

Екипът на Фондация "Светът на Мария"

MARIA’S WORLD FOUNDATION

DAY CARE CENTER ‘WORLDS’

Sofia 1404
8, Riccardo Vaccarini str.
Т: +359 2 423 97 40,
М: 0886 182 201
E: office@mariasworld.org

Go to top