fbpx
There is no translation available.

156755586 3416684251780098 3335075090491072945 nОрганизирахме творчески онлайн работилници за нашите приятели и партньори Bosch Home Bulgaria. За целта предварително подготвихме пакети с материали за изработката на красиви модели мартенички за всеки един от участниците. Надежда с удоволствие се включи в сортирането и опаковането на мъниста, вълна и прежда.

Ива и Александра пък се справиха отлично със задачата да разказват и демонстрират различни техники за изработка на мартеници. Те отговаряха на въпросите уверено и като истински майсторки на мартеници споделяха идеи как по-лесно да се нанизват мънистата. Даваха предложения за различни варианти и комбинации, така че моделите да станат още по-красиви и уникални.
Ива сподели, че е много щастлива, защото макар и дистанционно има възможност да участва в работилници, а Алекс разказа, че ѝ е било много приятно и забавно да бъде в ролята обучител.
По време на работилницата участниците имаха възможност да се запознаят с дейността на Фондацията, както и да участват във виртуална обиколка на ателиетата на Дневен център Светове.

Go to top